workout5

Välkommen till Active

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud och våra tjänster. Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Medarbetaren på Active arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med sina patienter och kunder för att nå bästa möjliga resultat.

Vi finns här för dig, din familj, ditt företag eller din förening och erbjuder aktiviteter och tjänster anpassat från baby till senior.

Vi erbjuder ett stor och härligt kursutbud inom Rehab. Såsom Medicinsk Yoga, Mindfulness, Bålstabilitetsträning, Stresshantering och även Rehab- och anpassad Gravidträning i varmvattenpool (Endast i Landvetter). Inom friskvården finner man ett stort utbud av aktiviteter från barn till senior. Vi kan erbjuda hög- till lågintensiva pass anpassade för den som är träningsvan till den som är påväg att komma igång.

Våra Träningsresor till Korsika är populära och i år åker vi i maj och i augusti åker vi till Kreta och i november bär det av till Guandelope. Här tränar man samtidigt som man njuter av ledighet och sol och värme. Läs mer på www.active-landvetter.se

Vår mycket uppskattade mottagning på City flyttade in i nya fräscha lokaler på Kungsgatan 15 den 1/8-2018. Här erbjuder vi Fysioterapi & arbetsterapi.

Högkostnadsskydd gäller och det finns inget remisskrav för att söka vård hos oss.

Vi hälsar alla välkomna till oss på Active vi finns här för dig var du än befinner dig i livet.

 

Med vänlig hälsning
Anneli Virenhem
VD/Ägare
Active Landvetter AB

 

Boka Rehab
Behöver du boka en tid hos oss?
Klicka på knappen och följ instruktionerna för att boka en tid.

Galleri
M-Yoga Malin benpress handstyrka Aku nara stor