Therese Christensen

Leg.Sjukgymnast (Fysioterapeut)

Färdig sjukgymnast sedan 2009. Har under denna tid arbetat både inom äldreomsorg och öppenvård samt har utövat varierande träningsformer under åren såsom friidrott, kampsport (kungfu, judo,capoeira, braziliansk jujutsu), löpning samt regelrätt gym- och passträning. Dessutom tycker jag att det är väldigt positivt med alla hinderbanelopp som har upprättats i och runt om bl.a. Göteborg och deltar i så många jag hinner med. Förutom min grundutbildning har jag även en specifik vidareutbildning inom smärta (akut och långvarig problematik) samt sensorisk behandling (Transkutan nervstimulering och akupunktur). 

Förutom ovanstående specifika behandlingsformer fokuserar jag mycket på att mina patienter ska ha ett aktivt förhållningssätt till sin rehabilitering, eftersom jag har sett att det är så man får till en mer långsiktig lösning. Jag ger verktygen och du utför huvudarbetet.

För övrigt älskar jag variation, rörelse och att arbeta med människor och har som främsta mål att få dig att känna dig sedd och hörd.
Välkommen!

Boka Rehab
Behöver du boka en tid hos oss?
Klicka på knappen och följ instruktionerna för att boka en tid.

Galleri
M-Yoga Malin benpress handstyrka Aku nara stor